Vi̇neli sosu evde yapmak için gereken malzemeleri ve adımları okudum. Özellikle nişasta ile kıvamlandırma kısmı dikkatimi çekti. Nişasta eklemeyi düşünmüyorum, sosumun doğal kıvamını korumasını tercih ederim. Vi̇nelerin saplarını ayıklamak oldukça önemli, peki ya vi̇neleri kaynatırken yanmaması için dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, bu sosun özellikle hangi yemeklerle daha iyi gideceğini merak ediyorum. Dondurmayla olan uyumu harika görünüyor, başka hangi tatlılarla denemek istersiniz?
Vi̇neli sosu evde yapmak için gereken malzemeleri ve adımları okudum. Özellikle nişasta ile kıvamlandırma kısmı dikkatimi çekti. Nişasta eklemeyi düşünmüyorum, sosumun doğal kıvamını korumasını tercih ederim. Vi̇nelerin saplarını ayıklamak oldukça önemli, peki ya vi̇neleri kaynatırken yanmaması için dikkat etmemiz gereken başka bir şey var mı? Ayrıca, bu sosun özellikle hangi yemeklerle daha iyi gideceğini merak ediyorum. Dondurmayla olan uyumu harika görünüyor, başka hangi tatlılarla denemek istersiniz?
Cevap yaz