Viñeli tart kek tarifini okuduğumda, özellikle vişneleri hamura eklemeden önce unlamanın önemini anladım. Bu sayede vişnelerin kekin dibine batmasını önleyebiliyormuşuz. Ayrıca, malzemelerin oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek de çok faydalıydı. Peki, sizce vişneleri dondurulmuş kullanmak kekin lezzetini etkiler mi? Bir de, fırının kapağını erken açmamak gerektiği vurgusu dikkatimi çekti; bu konuda yaşadığınız bir deneyim var mı?
Viñeli tart kek tarifini okuduğumda, özellikle vişneleri hamura eklemeden önce unlamanın önemini anladım. Bu sayede vişnelerin kekin dibine batmasını önleyebiliyormuşuz. Ayrıca, malzemelerin oda sıcaklığında olması gerektiğini öğrenmek de çok faydalıydı. Peki, sizce vişneleri dondurulmuş kullanmak kekin lezzetini etkiler mi? Bir de, fırının kapağını erken açmamak gerektiği vurgusu dikkatimi çekti; bu konuda yaşadığınız bir deneyim var mı?
Cevap yaz