Vi̇neli Kemalpaşa tatlısını ilk defa duydum, gerçekten merak ettim! Özellikle Bursa yöresinde sıkça tercih edildiği yazıyor. Vi̇şne ile kaymağın kombinasyonu nasıl bir lezzet ortaya çıkarıyor acaba? Hamurunun yapımı da oldukça basit görünüyor, evde denemek için sabırsızlanıyorum. Şerbetin içine limon suyu eklemek fikri hoşuma gitti. Sizce vişne yerine başka meyve denemek başarılı olur mu? Ahududu veya çilek ile nasıl bir tat elde edebiliriz? Ayrıca üzerini kaymak veya dondurma ile süslemek de harika bir fikir! Bu tatlının görünümü de çok şık, misafirlerime sunmayı düşündüğümde iyi bir seçim olacak gibi. Bu tarifi kesinlikle denemeliyim!
Vi̇neli Kemalpaşa tatlısını ilk defa duydum, gerçekten merak ettim! Özellikle Bursa yöresinde sıkça tercih edildiği yazıyor. Vi̇şne ile kaymağın kombinasyonu nasıl bir lezzet ortaya çıkarıyor acaba? Hamurunun yapımı da oldukça basit görünüyor, evde denemek için sabırsızlanıyorum. Şerbetin içine limon suyu eklemek fikri hoşuma gitti. Sizce vişne yerine başka meyve denemek başarılı olur mu? Ahududu veya çilek ile nasıl bir tat elde edebiliriz? Ayrıca üzerini kaymak veya dondurma ile süslemek de harika bir fikir! Bu tatlının görünümü de çok şık, misafirlerime sunmayı düşündüğümde iyi bir seçim olacak gibi. Bu tarifi kesinlikle denemeliyim!
Cevap yaz