Viçneli borcam tatlısını yapma deneyiminiz nasıl oldu? Malzemeleri hazırlarken hangi aşamada zorlandınız? Özellikle vişne suyu ile bisküvileri batırma kısmı dikkatimi çekti, bu aşamada bisküvilerin çok yumuşamasını önlemek için bir süre bekletmek yeterli mi? Ayrıca, krem şantiyi yaparken hangi tüyoları kullanıyorsunuz? Son olarak, tatlının buzdolabında dinlendirilmesi sırasında sabredip sabredemediğinizi merak ediyorum.
Viçneli borcam tatlısını yapma deneyiminiz nasıl oldu? Malzemeleri hazırlarken hangi aşamada zorlandınız? Özellikle vişne suyu ile bisküvileri batırma kısmı dikkatimi çekti, bu aşamada bisküvilerin çok yumuşamasını önlemek için bir süre bekletmek yeterli mi? Ayrıca, krem şantiyi yaparken hangi tüyoları kullanıyorsunuz? Son olarak, tatlının buzdolabında dinlendirilmesi sırasında sabredip sabredemediğinizi merak ediyorum.
Cevap yaz