Viçne sosunu meyve suyu ile yapmanın pratik ve lezzetli bir yöntem olduğunu söyleyebilirim. Özellikle, meyve suyunun doğal tatları koruyarak sosun besleyici olmasını sağladığı fikri çok hoşuma gitti. Sizce de viçne sosunun, tatlılar ve et yemekleri ile harika bir uyum sağladığını düşünmekte misiniz? Ayrıca, nişasta ekleyerek sosun kıvamını ayarlamanın da iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Siz bu sosu hangi yemeklerle denemeyi tercih edersiniz?
Viçne sosunu meyve suyu ile yapmanın pratik ve lezzetli bir yöntem olduğunu söyleyebilirim. Özellikle, meyve suyunun doğal tatları koruyarak sosun besleyici olmasını sağladığı fikri çok hoşuma gitti. Sizce de viçne sosunun, tatlılar ve et yemekleri ile harika bir uyum sağladığını düşünmekte misiniz? Ayrıca, nişasta ekleyerek sosun kıvamını ayarlamanın da iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Siz bu sosu hangi yemeklerle denemeyi tercih edersiniz?
Cevap yaz