Donmuş vişne sosu yapmanın bu kadar detaylı anlatılması gerçekten çok faydalı. Özellikle kış aylarında donmuş vişne kullanmanın pratikliği göz önüne alındığında, bu sosun farklı yemeklerde nasıl kullanılabileceğini bilmek harika. Vişnelerin çözülmesi ve suyunun süzülmesi aşamasının sosun kıvamını nasıl etkilediğini merak ettim. Ayrıca, nişastanın eklenmesiyle sosun koyulaşmasının da ne kadar önemli olduğunu görmek güzel. Yaptıktan sonra bu sosu hangi tatlılarla denemek istersiniz?
Donmuş vişne sosu yapmanın bu kadar detaylı anlatılması gerçekten çok faydalı. Özellikle kış aylarında donmuş vişne kullanmanın pratikliği göz önüne alındığında, bu sosun farklı yemeklerde nasıl kullanılabileceğini bilmek harika. Vişnelerin çözülmesi ve suyunun süzülmesi aşamasının sosun kıvamını nasıl etkilediğini merak ettim. Ayrıca, nişastanın eklenmesiyle sosun koyulaşmasının da ne kadar önemli olduğunu görmek güzel. Yaptıktan sonra bu sosu hangi tatlılarla denemek istersiniz?
Cevap yaz