Višne ile ilgili bu bilgiler gerçekten faydalı. Vişne kullanarak tatlılar yapmayı seven biri olarak, 1 kilo vişneye 200-300 gram toz şeker eklenmesi önerisini duyduğumda, olgun vişnelerin daha az şeker gerektirdiğini öğrenmek beni mutlu etti. Peki, eğer vişnelerim çok ekşi çıkarsa, şeker miktarını ne kadar artırmalıyım? Ayrıca, alternatif tatlandırıcılar kullanmayı düşündüğümde, bu tatlandırıcıların vişnenin tadını nasıl etkileyebileceği hakkında bir fikriniz var mı?
Višne ile ilgili bu bilgiler gerçekten faydalı. Vişne kullanarak tatlılar yapmayı seven biri olarak, 1 kilo vişneye 200-300 gram toz şeker eklenmesi önerisini duyduğumda, olgun vişnelerin daha az şeker gerektirdiğini öğrenmek beni mutlu etti. Peki, eğer vişnelerim çok ekşi çıkarsa, şeker miktarını ne kadar artırmalıyım? Ayrıca, alternatif tatlandırıcılar kullanmayı düşündüğümde, bu tatlandırıcıların vişnenin tadını nasıl etkileyebileceği hakkında bir fikriniz var mı?
Cevap yaz