Vi̇ne hőafı yapmayı hiç denemedim ama tarifin detayları oldukça ilginç görünüyor. Özellikle vi̇nenin taze mi yoksa kuru mu kullanılmasının tat üzerindeki etkileri merakımı artırdı. Ayrıca, limon suyu eklemenin lezzeti nasıl artırdığını ve rengin korunmasına nasıl yardımcı olduğunu öğrenmek de hoşuma gitti. Ni̇şasta kullanmak ise kıvamın nasıl olacağı konusunda bana fikir veriyor. Sizce bu tatlıyı yaparken en çok hangi malzeme lezzeti etkiliyor?
Vi̇ne hőafı yapmayı hiç denemedim ama tarifin detayları oldukça ilginç görünüyor. Özellikle vi̇nenin taze mi yoksa kuru mu kullanılmasının tat üzerindeki etkileri merakımı artırdı. Ayrıca, limon suyu eklemenin lezzeti nasıl artırdığını ve rengin korunmasına nasıl yardımcı olduğunu öğrenmek de hoşuma gitti. Ni̇şasta kullanmak ise kıvamın nasıl olacağı konusunda bana fikir veriyor. Sizce bu tatlıyı yaparken en çok hangi malzeme lezzeti etkiliyor?
Cevap yaz