Viçneyi değerlendirirken hangi kriterlere dikkat etmem gerektiğini belirtir misin? Görsel özellikler, tat ve aroma gibi unsurlar gerçekten önemli mi? Ayrıca, olgunluk durumu ve besin değeri hakkında nasıl bir bilgiye sahip olmalıyım? Tazeliği nasıl kontrol edebilirim? Bunları göz önünde bulundurarak, organik tarım yöntemlerinin etkisi hakkında ne düşünüyorsun?
Viçneyi değerlendirirken hangi kriterlere dikkat etmem gerektiğini belirtir misin? Görsel özellikler, tat ve aroma gibi unsurlar gerçekten önemli mi? Ayrıca, olgunluk durumu ve besin değeri hakkında nasıl bir bilgiye sahip olmalıyım? Tazeliği nasıl kontrol edebilirim? Bunları göz önünde bulundurarak, organik tarım yöntemlerinin etkisi hakkında ne düşünüyorsun?
Cevap yaz