Refika'nın vişneli kek tarifini deneyip sonuçlarını merak ediyorum. Bu kadar detaylı anlatılmış, adım adım yapılışı çok yardımcı olacak gibi görünüyor. Vişneleri unlayarak dibe çökmesini engellemek fikri ilginç, daha önce hiç denememiştim. Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan batırma yöntemi de pratik. Acaba vişneli keki yaparken başka hangi meyveleri de kullanabilirim? Dondurulmuş vişne ile de harika olur mu? Tarifte önerilen pudra şekeri ile süslemek de tatlıya ekstra bir dokunuş katacak gibi. Deneyip, misafirlerime ikram ettiğimde nasıl bir tepki alacağımı düşünmek bile heyecan verici!
Refika'nın vişneli kek tarifini deneyip sonuçlarını merak ediyorum. Bu kadar detaylı anlatılmış, adım adım yapılışı çok yardımcı olacak gibi görünüyor. Vişneleri unlayarak dibe çökmesini engellemek fikri ilginç, daha önce hiç denememiştim. Kekin pişip pişmediğini kontrol etmek için kürdan batırma yöntemi de pratik. Acaba vişneli keki yaparken başka hangi meyveleri de kullanabilirim? Dondurulmuş vişne ile de harika olur mu? Tarifte önerilen pudra şekeri ile süslemek de tatlıya ekstra bir dokunuş katacak gibi. Deneyip, misafirlerime ikram ettiğimde nasıl bir tepki alacağımı düşünmek bile heyecan verici!
Cevap yaz