Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Yoğurtlu vişneli kekin yumuşak dokusu ve hafif ekşi tadı ile nasıl bir lezzet sunacağını merak ediyorum. Vişneleri unla bulamak, kekin tabanına düşmesini önlemek için iyi bir fikir gibi görünüyor. Peki, vişne yerine başka meyveler kullanmayı düşündünüz mü? Belki de frambuaz ya da böğürtlen ile de denemek ilginç olabilir. Ayrıca, üzerindeki pudra şekeri ve vişne sosu ile sunumu daha da çekici hale getirmek kesinlikle akıllıca! Kekin pişip pişmediğini kontrol etme yöntemi de oldukça pratik. Bu tarifi denemeye kesinlikle değer!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Yoğurtlu vişneli kekin yumuşak dokusu ve hafif ekşi tadı ile nasıl bir lezzet sunacağını merak ediyorum. Vişneleri unla bulamak, kekin tabanına düşmesini önlemek için iyi bir fikir gibi görünüyor. Peki, vişne yerine başka meyveler kullanmayı düşündünüz mü? Belki de frambuaz ya da böğürtlen ile de denemek ilginç olabilir. Ayrıca, üzerindeki pudra şekeri ve vişne sosu ile sunumu daha da çekici hale getirmek kesinlikle akıllıca! Kekin pişip pişmediğini kontrol etme yöntemi de oldukça pratik. Bu tarifi denemeye kesinlikle değer!
Cevap yaz