Višneli kadayıflı muhallebiyi hazırlamak gerçekten çok keyifli bir süreç. Kendi mutfak deneyimlerimden yola çıkarak, kadayıfların çıtır çıtır olması için pişirme süresine dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu söyleyebilirim. Sizce vişne sosu için taze vişne kullanmak mı, yoksa dondurulmuş olanı mı tercih edersiniz? Taze vişnelerin lezzeti bambaşka, ama dondurulmuş olanlar da pratiklik açısından çok iyi bir alternatif. Ayrıca, muhallebiyi hazırlarken şeker miktarını damak tadınıza göre ayarlamak harika bir fikir. Sizce bu tatlının üzerine antep fıstığı mı, yoksa hindistan cevizi mi daha çok yakışır? Her iki seçenek de oldukça lezzetli görünüyor!
Višneli kadayıflı muhallebiyi hazırlamak gerçekten çok keyifli bir süreç. Kendi mutfak deneyimlerimden yola çıkarak, kadayıfların çıtır çıtır olması için pişirme süresine dikkat etmenin ne kadar önemli olduğunu söyleyebilirim. Sizce vişne sosu için taze vişne kullanmak mı, yoksa dondurulmuş olanı mı tercih edersiniz? Taze vişnelerin lezzeti bambaşka, ama dondurulmuş olanlar da pratiklik açısından çok iyi bir alternatif. Ayrıca, muhallebiyi hazırlarken şeker miktarını damak tadınıza göre ayarlamak harika bir fikir. Sizce bu tatlının üzerine antep fıstığı mı, yoksa hindistan cevizi mi daha çok yakışır? Her iki seçenek de oldukça lezzetli görünüyor!
Cevap yaz