Viçne reçeliyle yapılan kekin tarifini okuduğumda, bu lezzeti denemek için sabırsızlandım. Malzemelerin listesi oldukça basit ve evde her zaman bulunan şeylerden oluşuyor. Özellikle viçne reçelinin kekin içine eklenmesi, ona hem tat hem de bir farklılık katacak gibi görünüyor. Fırını 180 dereceye ısıtmak ve yumurtalarla şekeri çırparken beyazlaşana kadar beklemek kesinlikle önemli adımlar. Viçne meyvelerini eklemek de kekin görünümünü ve tadını zenginleştirir. Servis önerileri ise harika; pudra şekeri ve dondurma ile sunulursa, misafirler için şık bir tatlı seçeneği oluşturulabilir. Gluten intoleransı olanlar için glütensiz un kullanma seçeneği de oldukça dikkat çekici. Bu tarife kesinlikle şans vermek lazım!
Viçne reçeliyle yapılan kekin tarifini okuduğumda, bu lezzeti denemek için sabırsızlandım. Malzemelerin listesi oldukça basit ve evde her zaman bulunan şeylerden oluşuyor. Özellikle viçne reçelinin kekin içine eklenmesi, ona hem tat hem de bir farklılık katacak gibi görünüyor. Fırını 180 dereceye ısıtmak ve yumurtalarla şekeri çırparken beyazlaşana kadar beklemek kesinlikle önemli adımlar. Viçne meyvelerini eklemek de kekin görünümünü ve tadını zenginleştirir. Servis önerileri ise harika; pudra şekeri ve dondurma ile sunulursa, misafirler için şık bir tatlı seçeneği oluşturulabilir. Gluten intoleransı olanlar için glütensiz un kullanma seçeneği de oldukça dikkat çekici. Bu tarife kesinlikle şans vermek lazım!
Cevap yaz