Viçe muhallebisi hakkında yazılanları okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Viçe suyu hazırlarken taze vişne kullanmak mı daha iyi yoksa hazır vişne suyu mu tercih edilmeli? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken tereyağını eklemek isteğe bağlı demişsiniz; bu, tat üzerinde ne kadar etkili oluyor? Son olarak, bu tatlının sunumun da taze vişne ile süslemek dışında başka önerileriniz var mı?
Viçe muhallebisi hakkında yazılanları okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Viçe suyu hazırlarken taze vişne kullanmak mı daha iyi yoksa hazır vişne suyu mu tercih edilmeli? Ayrıca, muhallebiyi pişirirken tereyağını eklemek isteğe bağlı demişsiniz; bu, tat üzerinde ne kadar etkili oluyor? Son olarak, bu tatlının sunumun da taze vişne ile süslemek dışında başka önerileriniz var mı?
Cevap yaz