Viçne hoşafı yaparken kaynatma süresi konusunda dikkatli olmak gerçekten önemli mi? Çünkü yetersiz kaynatma vişnelerin yumuşamasını engelleyebilirken, aşırı kaynatmanın hoşafın tadını olumsuz etkilediğini duyduğumda, bu konuda ne kadar hassas olunması gerektiğini anladım. 15-20 dakikalık bir süre öneriyorsunuz, bu sürede vişnelerin yeterince yumuşayacağını belirtmişsiniz. Peki, bu süre zarfında başka hangi detaylara dikkat etmemiz gerekiyor? Taze meyve seçiminin lezzeti artırdığına dair söyledikleriniz de aklımda kaldı. Bu konuda başka tavsiyeleriniz var mı?
Viçne hoşafı yaparken kaynatma süresi konusunda dikkatli olmak gerçekten önemli mi? Çünkü yetersiz kaynatma vişnelerin yumuşamasını engelleyebilirken, aşırı kaynatmanın hoşafın tadını olumsuz etkilediğini duyduğumda, bu konuda ne kadar hassas olunması gerektiğini anladım. 15-20 dakikalık bir süre öneriyorsunuz, bu sürede vişnelerin yeterince yumuşayacağını belirtmişsiniz. Peki, bu süre zarfında başka hangi detaylara dikkat etmemiz gerekiyor? Taze meyve seçiminin lezzeti artırdığına dair söyledikleriniz de aklımda kaldı. Bu konuda başka tavsiyeleriniz var mı?
Cevap yaz