Viçne alt sınıflarını ayırt etmek için hangi özelliklere dikkat ediyorsunuz? Tatlı ve ekşi viçneleri ayırt etmekte zorlanıyor musunuz? Özellikle meyve rengi ve boyutunun belirleyici olduğunu belirtmişsiniz, bu konuda deneyimleriniz neler? Ayrıca, viçne yetiştiriciliği ile ilgili doğru tekniklerin önemine değinmişsiniz; bu konuda hangi yöntemleri uyguluyorsunuz?
Viçne alt sınıflarını ayırt etmek için hangi özelliklere dikkat ediyorsunuz? Tatlı ve ekşi viçneleri ayırt etmekte zorlanıyor musunuz? Özellikle meyve rengi ve boyutunun belirleyici olduğunu belirtmişsiniz, bu konuda deneyimleriniz neler? Ayrıca, viçne yetiştiriciliği ile ilgili doğru tekniklerin önemine değinmişsiniz; bu konuda hangi yöntemleri uyguluyorsunuz?
Cevap yaz