Muhallebili vişneli tatlıyı ilk kez denemek istediğimde, bana tarifiyle ilgili ipuçları soran arkadaşlarım çok oldu. En çok merak edilen, muhallebiyi yapmanın sırrıydı. Orta ateşte sürekli karıştırmak önemliymiş. Sonrasında vişne sosunu hazırlarken kullandığım limon suyu, tatlıya harika bir ferahlık kattı. Süslemeyi de hindistan cevizi ile yapınca, hem görünümü hem de tadı mükemmel oldu. Yaz aylarında serinletici bir tatlı arayışında olanlara kesinlikle öneririm, hem göz dolduruyor hem de hafifliği ile ödüllendiriyor! Peki, dondurulmuş vişne kullanmanın tat üzerinde ne kadar etkisi var? Denediğinizde nasıl buldunuz?
Muhallebili vişneli tatlıyı ilk kez denemek istediğimde, bana tarifiyle ilgili ipuçları soran arkadaşlarım çok oldu. En çok merak edilen, muhallebiyi yapmanın sırrıydı. Orta ateşte sürekli karıştırmak önemliymiş. Sonrasında vişne sosunu hazırlarken kullandığım limon suyu, tatlıya harika bir ferahlık kattı. Süslemeyi de hindistan cevizi ile yapınca, hem görünümü hem de tadı mükemmel oldu. Yaz aylarında serinletici bir tatlı arayışında olanlara kesinlikle öneririm, hem göz dolduruyor hem de hafifliği ile ödüllendiriyor! Peki, dondurulmuş vişne kullanmanın tat üzerinde ne kadar etkisi var? Denediğinizde nasıl buldunuz?
Cevap yaz