Dondurulmuş vişneden reçel yapmanın pratik ve lezzetli bir yol olduğunu düşündüğümde, en çok merak ettiğim nokta, vişnelerin çözülme sürecinin nasıl olması gerektiği. Buzluktan çıkardıktan sonra oda sıcaklığında bekletmek, vişnelerin su salmasını engellemek için gerçekten etkili mi? Ayrıca, reçelin kıvamını kontrol ederken nasıl bir yöntem izlemek en doğrusu? Damlatma testi dışında başka bir ipucu var mı?
Dondurulmuş vişneden reçel yapmanın pratik ve lezzetli bir yol olduğunu düşündüğümde, en çok merak ettiğim nokta, vişnelerin çözülme sürecinin nasıl olması gerektiği. Buzluktan çıkardıktan sonra oda sıcaklığında bekletmek, vişnelerin su salmasını engellemek için gerçekten etkili mi? Ayrıca, reçelin kıvamını kontrol ederken nasıl bir yöntem izlemek en doğrusu? Damlatma testi dışında başka bir ipucu var mı?
Cevap yaz