Çikolatalı vişneli ıslak kekin tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Özellikle vişnelerin unlanarak eklenmesi fikri çok hoşuma gitti, böylece kekin dibine çökmesini önleyebileceğim. Acaba bu kekin üzerine çırpılmış krema ekleyince nasıl bir lezzet elde ederim? Ayrıca, bitter çikolata eklemek de harika bir fikir, daha yoğun bir çikolata tadı almak için bunu mutlaka deneyeceğim. Sizce frambuaz gibi başka meyvelerle de bu tarifi uygulamak mümkün mü?
Çikolatalı vişneli ıslak kekin tarifini okuduktan sonra hemen denemek istiyorum! Özellikle vişnelerin unlanarak eklenmesi fikri çok hoşuma gitti, böylece kekin dibine çökmesini önleyebileceğim. Acaba bu kekin üzerine çırpılmış krema ekleyince nasıl bir lezzet elde ederim? Ayrıca, bitter çikolata eklemek de harika bir fikir, daha yoğun bir çikolata tadı almak için bunu mutlaka deneyeceğim. Sizce frambuaz gibi başka meyvelerle de bu tarifi uygulamak mümkün mü?
Cevap yaz