Vi̇neli kakaolu kek tarifini okudum ve adımları gerçekten çok net bir şekilde açıklamışsınız. Yumurtalarla şekerin çırpılması aşamasında dikkat edilmesi gerektiği vurgusu oldukça önemli. Bu aşama kekin kabarması için kritik bir nokta. Peki, vi̇neleri eklerken dondurulmuş olanları nasıl hazırladığınızı merak ediyorum? Önceden çözülmesi ve süzülmesi gerektiğini belirtmişsiniz ama bunu nasıl yapmalıyız? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol ederken kullandığınız kürdan yöntemi gerçekten pratik. Başka hangi yöntemlerle de kontrol edebiliriz?
Vi̇neli kakaolu kek tarifini okudum ve adımları gerçekten çok net bir şekilde açıklamışsınız. Yumurtalarla şekerin çırpılması aşamasında dikkat edilmesi gerektiği vurgusu oldukça önemli. Bu aşama kekin kabarması için kritik bir nokta. Peki, vi̇neleri eklerken dondurulmuş olanları nasıl hazırladığınızı merak ediyorum? Önceden çözülmesi ve süzülmesi gerektiğini belirtmişsiniz ama bunu nasıl yapmalıyız? Ayrıca, kekin pişip pişmediğini kontrol ederken kullandığınız kürdan yöntemi gerçekten pratik. Başka hangi yöntemlerle de kontrol edebiliriz?
Cevap yaz