Vişneli brownie damy's tarifini okuduktan sonra, acaba vişneleri eklerken taze mi yoksa dondurulmuş mu kullanmalıyım? Taze vişnelerin aroması daha yoğun olur mu, yoksa dondurulmuş olanlar da aynı lezzeti verir mi? Ayrıca, fırından çıkardıktan sonra ne kadar beklemeliyim ki doğru kıvamı elde edebileyim? Bu soruların cevabı, gerçekten harika bir brownie yapmak için önemli gibi görünüyor.
Vişneli brownie damy's tarifini okuduktan sonra, acaba vişneleri eklerken taze mi yoksa dondurulmuş mu kullanmalıyım? Taze vişnelerin aroması daha yoğun olur mu, yoksa dondurulmuş olanlar da aynı lezzeti verir mi? Ayrıca, fırından çıkardıktan sonra ne kadar beklemeliyim ki doğru kıvamı elde edebileyim? Bu soruların cevabı, gerçekten harika bir brownie yapmak için önemli gibi görünüyor.
Cevap yaz