Viçne sosu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Viçneleri yıkayıp çekirdeklerini çıkarmak mı, yoksa su ve şekeri kaynatırken sosun kıvamını ayarlamak mı? Tarçın eklemek isteyip istemediğinizi düşünmek de zorlayıcı olabilir mi? Ayrıca, sosu nasıl kullanmayı planlıyorsunuz? Tatlılarda mı yoksa et yemeklerinde mi?
Viçne sosu yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Viçneleri yıkayıp çekirdeklerini çıkarmak mı, yoksa su ve şekeri kaynatırken sosun kıvamını ayarlamak mı? Tarçın eklemek isteyip istemediğinizi düşünmek de zorlayıcı olabilir mi? Ayrıca, sosu nasıl kullanmayı planlıyorsunuz? Tatlılarda mı yoksa et yemeklerinde mi?
Cevap yaz