Kuru vişneli kek tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle çay saatlerinde misafirlere ikram edilebilecek bir seçenek olması çok cazip. Kuru vişnenin kekin nemli ve yumuşak olmasında nasıl bir rolü olduğunu düşünmek oldukça ilginç. Malzemeler arasında ceviz veya fındık eklenmesi de kekin tadını zenginleştirecek gibi görünüyor. Peki, sizce bu keki yaparken en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Ve kekin üzerine çikolata sosu eklemek, tadını nasıl etkiler?
Kuru vişneli kek tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli tatlının nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle çay saatlerinde misafirlere ikram edilebilecek bir seçenek olması çok cazip. Kuru vişnenin kekin nemli ve yumuşak olmasında nasıl bir rolü olduğunu düşünmek oldukça ilginç. Malzemeler arasında ceviz veya fındık eklenmesi de kekin tadını zenginleştirecek gibi görünüyor. Peki, sizce bu keki yaparken en çok hangi aşama zorlayıcı olabilir? Ve kekin üzerine çikolata sosu eklemek, tadını nasıl etkiler?
Cevap yaz