Kışlık vişne kompostosu tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli ve sağlıklı içeceği yapmaya karar verdim. Öncelikle vişneleri hazırlarken, çekirdeklerini çıkarmanın kompostonun tadını gerçekten daha iyi hale getirdiğini fark ettim. Su ve şekeri kaynatırken, o harika kokuyu duyduğumda sabırsızlıkla vişnelerin eklenmesini bekledim. 10-15 dakika kaynattıktan sonra, limon suyu ve tarçın eklemek, kompostonun lezzetini gerçekten artırdı. Soğuduktan sonra şişelere doldurup saklamak, kışın bu lezzeti dilediğim zaman tüketebilmek için harika bir hazırlık oldu. Şimdi kış aylarında bu kompostoyu ailemle birlikte içerek, hem sağlıklı hem de ferahlatıcı bir içecek keyfi sürüyorum. Siz de bu tarife mutlaka denemelisiniz!
Kışlık vişne kompostosu tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli ve sağlıklı içeceği yapmaya karar verdim. Öncelikle vişneleri hazırlarken, çekirdeklerini çıkarmanın kompostonun tadını gerçekten daha iyi hale getirdiğini fark ettim. Su ve şekeri kaynatırken, o harika kokuyu duyduğumda sabırsızlıkla vişnelerin eklenmesini bekledim. 10-15 dakika kaynattıktan sonra, limon suyu ve tarçın eklemek, kompostonun lezzetini gerçekten artırdı. Soğuduktan sonra şişelere doldurup saklamak, kışın bu lezzeti dilediğim zaman tüketebilmek için harika bir hazırlık oldu. Şimdi kış aylarında bu kompostoyu ailemle birlikte içerek, hem sağlıklı hem de ferahlatıcı bir içecek keyfi sürüyorum. Siz de bu tarife mutlaka denemelisiniz!
Cevap yaz