Vişneli Fransız keki tarifini okuduktan sonra, bu kadar detaylı bir anlatımla bu lezzeti denemek harika bir fikir gibi geliyor. Özellikle vişnelerin eklenmesi aşaması beni çok etkiledi. Taze vişne kullanmak gerçekten önemli sanırım; bunu yaparken vişneleri unlayarak eklemeyi düşünmek de güzel bir püf noktası. Kekin kabarması için hamuru aşırı çırpmamak gerektiği bilgisini de not ettim. Fırında pişirme süresi de oldukça makul, sonuç gerçekten nefis görünüyordur. Keki yaptıktan sonra üzerine pudra şekeri serpmek, sunum açısından da harika bir dokunuş olacak. Bu tarife göre evde misafirlerime bu keki hazırlamak için sabırsızlanıyorum! Sizce hangi içeceklerle servis etmek en uygun olur?
Vişneli Fransız keki tarifini okuduktan sonra, bu kadar detaylı bir anlatımla bu lezzeti denemek harika bir fikir gibi geliyor. Özellikle vişnelerin eklenmesi aşaması beni çok etkiledi. Taze vişne kullanmak gerçekten önemli sanırım; bunu yaparken vişneleri unlayarak eklemeyi düşünmek de güzel bir püf noktası. Kekin kabarması için hamuru aşırı çırpmamak gerektiği bilgisini de not ettim. Fırında pişirme süresi de oldukça makul, sonuç gerçekten nefis görünüyordur. Keki yaptıktan sonra üzerine pudra şekeri serpmek, sunum açısından da harika bir dokunuş olacak. Bu tarife göre evde misafirlerime bu keki hazırlamak için sabırsızlanıyorum! Sizce hangi içeceklerle servis etmek en uygun olur?
Cevap yaz