Viñeli sosu denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle et yemekleriyle mükemmel bir uyum sağladığını duymak gerçekten ilgimi çekti. Vişne, şeker ve sirke kombinasyonu nasıl bir lezzet yaratıyor acaba? Ayrıca tarifteki nişasta ekleme adımı sosun kıvamını nasıl etkiliyor? Farklı meyvelerle denemek de harika bir fikir. Siz bu sosu en çok hangi yemeklerle kullanıyorsunuz?
Viñeli sosu denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle et yemekleriyle mükemmel bir uyum sağladığını duymak gerçekten ilgimi çekti. Vişne, şeker ve sirke kombinasyonu nasıl bir lezzet yaratıyor acaba? Ayrıca tarifteki nişasta ekleme adımı sosun kıvamını nasıl etkiliyor? Farklı meyvelerle denemek de harika bir fikir. Siz bu sosu en çok hangi yemeklerle kullanıyorsunuz?
Cevap yaz